Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Gut microbiota and systemic inflammation changes after bread consumption: The ingredients and the processing influence
 
 
Titel: Gut microbiota and systemic inflammation changes after bread consumption: The ingredients and the processing influence
Auteur: Arias, Maykel
Cobo, Marta
Jaime-Sánchez, Paula
Pastor, Jorge
Marijuan, Pedro
Pardo, Julián
Rezusta, Antonio
Del Campo, Rosa
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 32 (2017) nr. C pagina's 98-105
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland