Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Enhancements of antioxidant activity and mineral solubility of germinated wrinkled lentils during fermentation in kefir
 
 
Titel: Enhancements of antioxidant activity and mineral solubility of germinated wrinkled lentils during fermentation in kefir
Auteur: Gunenc, Aynur
Yeung, Melanie Ha
Lavergne, Christopher
Bertinato, Jesse
Hosseinian, Farah
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 32 (2017) nr. C pagina's 72-79
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland