Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Organosulphide profile and hydrogen sulphide-releasing activity of garlic fermented by Lactobacillus plantarum
 
 
Titel: Organosulphide profile and hydrogen sulphide-releasing activity of garlic fermented by Lactobacillus plantarum
Auteur: Tocmo, Restituto
Lai, Abigail Nianci
Wu, Yuchen
Liang, Dong
Fogliano, Vincenzo
Huang, Dejian
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 30 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland