Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Formation and stability of W/O microemulsion formed by food grade ingredients and its oral delivery of insulin in mice
 
 
Titel: Formation and stability of W/O microemulsion formed by food grade ingredients and its oral delivery of insulin in mice
Auteur: Li, Yue
Yokoyama, Wallace
Xu, Shengnan
Zhu, Song
Ma, Jianguo
Zhong, Fang
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 30 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland