Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Proanthocyanidins from the kernel and shell of pecan (Carya illinoinensis): Average degree of polymerization and effects on carbohydrate, lipid, and peptide hydrolysis in a simulated human digestive system
 
 
Titel: Proanthocyanidins from the kernel and shell of pecan (Carya illinoinensis): Average degree of polymerization and effects on carbohydrate, lipid, and peptide hydrolysis in a simulated human digestive system
Auteur: Vazquez-Flores, A.A.
Wong-Paz, J.E.
Lerma-Herrera, M.A.
Martinez-Gonzalez, A.I.
Olivas-Aguirre, F.J.
Aguilar, C.N.
Wall-Medrano, A.
Gonzalez-Aguilar, G.A.
Alvarez-Parrilla, E.
de la Rosa, L.A.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's 227-234
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland