Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Improved bioavailability of curcumin in ovalbumin-dextran nanogels prepared by Maillard reaction
 
 
Titel: Improved bioavailability of curcumin in ovalbumin-dextran nanogels prepared by Maillard reaction
Auteur: Feng, Jin
Wu, Shanshan
Wang, Hua
Liu, Songbai
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 27 (2016) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland