Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Egg white protein hydrolysate reduces blood pressure, improves vascular relaxation and modifies aortic angiotensin II receptors expression in spontaneously hypertensive rats
 
 
Titel: Egg white protein hydrolysate reduces blood pressure, improves vascular relaxation and modifies aortic angiotensin II receptors expression in spontaneously hypertensive rats
Auteur: Jahandideh, Forough
Chakrabarti, Subhadeep
Majumder, Kaustav
Li, Qiyi
Panahi, Sareh
Morton, Jude S.
Davidge, Sandra T.
Wu, Jianping
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 27 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland