Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant peptides released from gastrointestinal digestion of “Stracchino” soft cheese: Characterization, in vitro intestinal protection and bioavailability
 
 
Titel: Antioxidant peptides released from gastrointestinal digestion of “Stracchino” soft cheese: Characterization, in vitro intestinal protection and bioavailability
Auteur: Pepe, Giacomo
Sommella, Eduardo
Ventre, Giovanni
Scala, Maria Carmina
Adesso, Simona
Ostacolo, Carmine
Marzocco, Stefania
Novellino, Ettore
Campiglia, Pietro
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 26 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland