Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Magnolia bark extract increases oral bacterial cell surface hydrophobicity and improves self-perceived breath freshness when added to chewing gum
 
 
Titel: Magnolia bark extract increases oral bacterial cell surface hydrophobicity and improves self-perceived breath freshness when added to chewing gum
Auteur: Wessel, Stefan W.
van der Mei, Henny C.
Slomp, Anje M.
van de Belt-Gritter, Betsy
Maitra, Amarnath
Dodds, Michael W.J.
Busscher, Henk J.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. C pagina's 367-374
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland