Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats
 
 
Titel: Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats
Auteur: Del Pino-García, Raquel
Rivero-Pérez, María D.
González-SanJosé, María L.
Croft, Kevin D.
Muñiz, Pilar
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 25 (2016) nr. C pagina's 486-496
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland