Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition and “in vitro” anti-inflammatory activity of Vitis vinifera L. (var. Sangiovese) tendrils extract
 
 
Titel: Chemical composition and “in vitro” anti-inflammatory activity of Vitis vinifera L. (var. Sangiovese) tendrils extract
Auteur: Fraternale, Daniele
Rudov, Alexander
Prattichizzo, Francesco
Olivieri, Fabiola
Ricci, Donata
Giacomini, Elisa
Carloni, Silvia
Azzolini, Catia
Gordillo, Belén
Jara-Palacios, M. José
Verardo, Giancarlo
Albertini, Maria Cristina
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 20 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland