Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Influence of technical processing units on the α-carotene, β-carotene and lutein contents of carrot (Daucus carrot L.) juice
 
 
Titel: Influence of technical processing units on the α-carotene, β-carotene and lutein contents of carrot (Daucus carrot L.) juice
Auteur: Ma, Tingting
Tian, Chengrui
Luo, Jiyang
Sun, Xiangyu
Quan, Meiping
Zheng, Cuiping
Zhan, Jicheng
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 16 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland