Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
 
 
Titel: Development of a functional dairy food: Exploring bioactive and preservation effects of chamomile (Matricaria recutita L.)
Auteur: Caleja, Cristina
Barros, Lillian
Antonio, Amilcar L.
Ciric, Ana
Barreira, João C.M.
Sokovic, Marina
Oliveira, M. Beatriz P.P.
Santos-Buelga, Celestino
Ferreira, Isabel C.F.R.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 16 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland