Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the functional potential of pea-based sourdough in traditional durum wheat focaccia: Role in enhancing bioactive compounds, in vitro antioxidant activity, in vitro digestibility and aroma
 
 
Titel: Exploring the functional potential of pea-based sourdough in traditional durum wheat focaccia: Role in enhancing bioactive compounds, in vitro antioxidant activity, in vitro digestibility and aroma
Auteur: Vurro, Francesca
Santamaria, Maria
Summo, Carmine
Pasqualone, Antonella
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland