Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 48 gevonden artikelen
 
 
  The structural characteristics and in vitro starch digestibility of rice noodles as affected by the addition of ultrafine whole pulp of bamboo shoots
 
 
Titel: The structural characteristics and in vitro starch digestibility of rice noodles as affected by the addition of ultrafine whole pulp of bamboo shoots
Auteur: Zou, Chun-Xia
Wang, Lei
Luo, Yan-Yu
Wang, Peng-Ju
Tian, Jin-Mu
Qin, Li-Kang
Jia, Yu-Long
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland