Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Moringa oleifera Lam. using Bifidobacterium animalis subsp. lactis enhances the anti-inflammatory effect in RAW 264.7 macrophages
 
 
Titel: Fermentation of Moringa oleifera Lam. using Bifidobacterium animalis subsp. lactis enhances the anti-inflammatory effect in RAW 264.7 macrophages
Auteur: Tran, Thi Hoa My
Lee, Sanghyun
Huh, Jeong-Eun
Perumalsamy, Haribalan
Renukadevi Balusamy, Sri
Kim, Yeon-Ju
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland