Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
 
  A polysaccharide from yogurt fermented by Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus: Structural characteristics and its alleviative effect on DSS-induced colitis in mice
 
 
Titel: A polysaccharide from yogurt fermented by Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus: Structural characteristics and its alleviative effect on DSS-induced colitis in mice
Auteur: Xiong, Jie
Yu, Jia-jia
Liu, Dong-mei
Wu, Jia-Juan
Liang, Ming-Hua
Tang, Jun
Xu, Yi-Qian
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 48 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland