Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Starch digestibility of cooked rice as influenced by the addition of different tea types (Camellia sinensis): An in vitro study
 
 
Titel: Starch digestibility of cooked rice as influenced by the addition of different tea types (Camellia sinensis): An in vitro study
Auteur: Apinanthanuwong, Gunthawan
Aumasa, Thiraphong
Ogawa, Yukiharu
Singh, Jaspreet
Panpipat, Worawan
Donlao, Natthawuddhi
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland