Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Research trends and approaches for the nutritional and bio-functionality enhancement of fermented soymilk
 
 
Titel: Research trends and approaches for the nutritional and bio-functionality enhancement of fermented soymilk
Auteur: Hasan, Muzaffar
Arpitha, S.R.
Das, Chandrika
Laishram, Rosalin
Sasi, Minnu
Kumar, Sandeep
Maheshwari, Chirag
Krishnan, Veda
Kumari, Sweta
Lorenzo, Jose M.
Kumar, Manoj
Sachdev, Archana
Dahuja, Anil
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland