Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 86 gevonden artikelen
 
 
  Improved nutritional composition and in vitro protein digestibility of fermented soy beverages produced with vaginal probiotics as adjunct cultures
 
 
Titel: Improved nutritional composition and in vitro protein digestibility of fermented soy beverages produced with vaginal probiotics as adjunct cultures
Auteur: D'Alessandro, Margherita
Gottardi, Davide
Di Nunzio, Mattia
Borgonovi, Sara Margherita
Parolin, Carola
Vitali, Beatrice
Lanciotti, Rosalba
Siroli, Lorenzo
Patrignani, Francesca
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 86 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland