Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Aminoacidemia after ingestion of protein hydrolysate produced from poultry carcasses: A comparison against whey protein in a randomized, double-blinded cross-over study in healthy young and old individuals
 
 
Titel: Aminoacidemia after ingestion of protein hydrolysate produced from poultry carcasses: A comparison against whey protein in a randomized, double-blinded cross-over study in healthy young and old individuals
Auteur: Lander, Elise
Kirkhus, Bente
Lindberg, Diana
Raastad, Truls
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland