Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of the antioxidant capacity of chickpeas by solid state fermentation with Cordyceps militaris SN-18
 
 
Titel: Enhancement of the antioxidant capacity of chickpeas by solid state fermentation with Cordyceps militaris SN-18
Auteur: Xiao, Yu
Xing, Guangliang
Rui, Xin
Li, Wei
Chen, Xiaohong
Jiang, Mei
Dong, Mingsheng
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland