Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 266 gevonden artikelen
 
 
  Extensive boiling strongly reduces egg white allergenicity due to ovomucoid aggregation, as determined by high-resolution mass spectrometry
 
 
Titel: Extensive boiling strongly reduces egg white allergenicity due to ovomucoid aggregation, as determined by high-resolution mass spectrometry
Auteur: Cherkaoui, M.
Denery-Papini, S.
Rogniaux, H.
Dijk, W.
Verschenen in: Revue française d'allergologie
Paginering: Jaargang 64 () nr. S pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 266 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland