Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Rapid determination of volatile flavor components in soy sauce using head space solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry
 
 
Titel: Rapid determination of volatile flavor components in soy sauce using head space solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry
Auteur: YAN, Liujun
ZHANG, Yanfang
TAO, Wenyi
WANG, Liping
WU, Shengfang
Verschenen in: Chinese journal of chromatography
Paginering: Jaargang 26 (2008) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Chinese Chemical Society and Dalian Institute of Chemical Physics, Chinese Academy of Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland