Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 4 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Volatile Compounds in Ten Different Instant Noodle Seasonings by Gas Chromatography–Mass Spectrometry and Odor Activity Values
 
 
Titel: Characterization of Volatile Compounds in Ten Different Instant Noodle Seasonings by Gas Chromatography–Mass Spectrometry and Odor Activity Values
Auteur: LIU, Ying-Xia
LI, Wei-Dan
WANG, Yang
ZHONG, Kui
ZHAO, Lei
GAO, Hai-Yan
Verschenen in: Chinese journal of analytical chemistry
Paginering: Jaargang 49 () nr. 6 pagina's e21104-e21111
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Changchun Institute of Applied Chemistry, Chinese Academy of Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 4 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland