Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and Functional Exploration of Cysteine Peptides from Fresh Garlic Scales for Improving Bioavailability of Food Legume Iron and Zinc
 
 
Titel: Preparation and Functional Exploration of Cysteine Peptides from Fresh Garlic Scales for Improving Bioavailability of Food Legume Iron and Zinc
Auteur: BAI, Bing
CHEN, Lu-Lu
LI, Qiao-Lian
DUAN, Ya-Qi
LIU, Ling
TAN, De-Hong
JI, Shu-Juan
Verschenen in: Chinese journal of analytical chemistry
Paginering: Jaargang 42 (2014) nr. 10 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Changchun Institute of Applied Chemistry, Chinese Academy of Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland