Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  A highly conserved amino acid in high molecular weight glutenin subunit 1Dy12 contributes to gluten functionality and processing quality in wheat
 
 
Titel: A highly conserved amino acid in high molecular weight glutenin subunit 1Dy12 contributes to gluten functionality and processing quality in wheat
Auteur: Yang, Changfeng
Chen, Qian
Xin, Mingming
Su, Zhenqi
Du, Jinkun
Guo, Weilong
Hu, Zhaorong
Liu, Jie
Peng, Huiru
Ni, Zhongfu
Sun, Qixin
Yao, Yingyin
Verschenen in: Journal of genetics and genomics
Paginering: Jaargang 50 () nr. 11 pagina's 909-912
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Institute of Genetics and Developmental Biology, Chinese Academy of Sciences, and Genetics Society of China
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland