Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Polyphenolic Compound and the Degree of Browning in Processing Apple Varieties
 
 
Titel: Polyphenolic Compound and the Degree of Browning in Processing Apple Varieties
Auteur: SONG, Ye
YAO, Yu-xin
ZHAI, Heng
DU, Yuan-peng
CHEN, Feng
Shu-wei, WEI
Verschenen in: Agricultural sciences in China
Paginering: Jaargang 6 (2007) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Chinese Academy of Agricultural Sciences
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland