Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Single step purification of asparaginase from endophytic bacteria Pseudomonas oryzihabitans exhibiting high potential to reduce acrylamide in processed potato chips
 
 
Titel: Single step purification of asparaginase from endophytic bacteria Pseudomonas oryzihabitans exhibiting high potential to reduce acrylamide in processed potato chips
Auteur: Bhagat, Jyoti
Kaur, Amarjeet
Chadha, Bhupinder Singh
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 99 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland