Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional, rheological, and sensory evaluation of tomato ketchup with increased content of natural fibres made from fresh tomato pomace
 
 
Titel: Nutritional, rheological, and sensory evaluation of tomato ketchup with increased content of natural fibres made from fresh tomato pomace
Auteur: Torbica, Aleksandra
Belović, Miona
Mastilović, Jasna
Kevrešan, Žarko
Pestorić, Mladenka
Škrobot, Dubravka
Dapčević Hadnađev, Tamara
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 98 (2016) nr. C pagina's 299-309
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland