Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Model emulsions to study the mechanism of industrial mayonnaise emulsification
 
 
Titel: Model emulsions to study the mechanism of industrial mayonnaise emulsification
Auteur: HÃ¥kansson, Andreas
Chaudhry, Zishan
Innings, Fredrik
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 98 (2016) nr. C pagina's 189-195
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland