Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds and physicochemical characteristics during storage of microcapsules from different fish oil emulsions
 
 
Titel: Volatile compounds and physicochemical characteristics during storage of microcapsules from different fish oil emulsions
Auteur: Jiménez-Martín, Estefanía
Gharsallaoui, Adem
Pérez-Palacios, Trinidad
Ruiz Carrascal, Jorge
Antequera Rojas, Teresa
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 96 (2015) nr. C pagina's 13 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland