Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pH and ionic strength on heat-induced formation and rheological properties of cottonseed protein gels
 
 
Titel: Influence of pH and ionic strength on heat-induced formation and rheological properties of cottonseed protein gels
Auteur: Zhou, Jian-zhong
Zhang, Hui
Gao, Lei
Wang, Li
Qian, Hai-Feng
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 96 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland