Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Staphylococcus aureus by high hydrostatic pressure in saline solution and meat slurry with different initial inoculum levels
 
 
Titel: Inactivation of Staphylococcus aureus by high hydrostatic pressure in saline solution and meat slurry with different initial inoculum levels
Auteur: Yao, Jia
Zhou, Bing
Wang, Rongrong
Wang, Tingting
Hu, Xiaosong
Liao, Xiaojun
Zhang, Yan
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 94 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland