Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of ultrasonic treatment on the structure and emulsifying properties of peanut protein isolate
 
 
Titel: Influence of ultrasonic treatment on the structure and emulsifying properties of peanut protein isolate
Auteur: Zhang, Qiu-Ting
Tu, Zong-Cai
Xiao, Hui
Wang, Hui
Huang, Xiao-Qin
Liu, Guang-Xian
Liu, Cheng-Mei
Shi, Yan
Fan, Liang-Liang
Lin, De-Rong
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 92 (2014) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland