Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of cake batter bubble structure and rheology during planetary mixing
 
 
Titel: Evolution of cake batter bubble structure and rheology during planetary mixing
Auteur: Chesterton, A.K.S.
de Abreu, D.A. Pereira
Moggridge, G.D.
Sadd, P.A.
Wilson, D.I.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 91 (2013) nr. 3 pagina's 15 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland