Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Influence of drying conditions on the gelling properties of the 7S and 11S soy protein fractions
 
 
Titel: Influence of drying conditions on the gelling properties of the 7S and 11S soy protein fractions
Auteur: Tarone, Adriana Gadioli
Fasolin, Luiz Henrique
Perrechil, Fabiana de Assis
Hubinger, Míriam Dupas
Cunha, Rosiane Lopes da
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 91 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland