Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products
 
 
Titel: Antioxidant protection of high-pressure processed minced chicken meat by industrial tomato products
Auteur: Alves, A.B.
Bragagnolo, N.
da Silva, M.G.
Skibsted, L.H.
Orlien, V.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 90 (2012) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland