Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Modeling moisture sorption isotherms in roasted green wheat using least square regression and neural-fuzzy techniques
 
 
Titel: Modeling moisture sorption isotherms in roasted green wheat using least square regression and neural-fuzzy techniques
Auteur: Al-Mahasneh, M.A.
Bani Amer, M.M.
Rababah, T.M.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 90 (2012) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland