Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring Dough Fermentation Using Acoustic Waves
 
 
Titel: Monitoring Dough Fermentation Using Acoustic Waves
Auteur: Elmehdi, H.M.
Page, J.H.
Scanlon, M.G.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 81 (2003) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland