Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Food Products: A Review
 
 
Titel: Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Food Products: A Review
Auteur: Al-Muhtaseb, A.H.
McMinn, W.A.M.
Magee, T.R.A.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 80 (2002) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland