Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Starch Transitions and their Influence on Flow Pattern During Single-Screw Extrusion Cooking of Rice Flour
 
 
Titel: Starch Transitions and their Influence on Flow Pattern During Single-Screw Extrusion Cooking of Rice Flour
Auteur: Yeh, An.-I.
Wu, Tsai.-Quen.
Jaw, Yih.-Mon.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 77 (1999) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: The Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland