Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of Soy-based dairy substitutes by lactic acid bacteria: Focus on the process of soy protein hydrolysis
 
 
Titel: Fermentation of Soy-based dairy substitutes by lactic acid bacteria: Focus on the process of soy protein hydrolysis
Auteur: Wang, Zengbo
Wang, Xiaodong
Zhao, Congrui
Tang, Hongwei
Ma, Jiage
Qin, Qi
Zhao, Kuangyu
Yu, Wei
Li, Bailiang
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's 449-458
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland