Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
 
  A new enzymatic clarification method for pomegranate juice: Removal of defects and improvement of quality by tannase, lactonase and papain
 
 
Titel: A new enzymatic clarification method for pomegranate juice: Removal of defects and improvement of quality by tannase, lactonase and papain
Auteur: Türkyılmaz, Meltem
Hamzaoğlu, Fatmagül
Özkan, Mehmet
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 147 () nr. C pagina's 528-543
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 49 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland