Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Valorisation of low-valued ray-finned fish (Labeobarbus nedgia) by enzymatic hydrolysis to obtain fish-discarded protein hydrolysates as functional foods
 
 
Titel: Valorisation of low-valued ray-finned fish (Labeobarbus nedgia) by enzymatic hydrolysis to obtain fish-discarded protein hydrolysates as functional foods
Auteur: Tadesse, Solomon Abebaw
Emire, Shimelis Admassu
Barea, Pedro
Illera, Alba Ester
Melgosa, Rodrigo
Beltrán, Sagrario
Sanz, María Teresa
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's 167-184
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland