Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to ‘Gravitational and microwave-assisted multi-stages block freeze concentration process to obtain enriched concentrated beet (Beta vulgaris L.) by-products extract: bioactive compounds and simulated gastrointestinal profile’, Food Bioprod. Proces., vol. 133, May 2022, pp. 77–86
 
 
Titel: Corrigendum to ‘Gravitational and microwave-assisted multi-stages block freeze concentration process to obtain enriched concentrated beet (Beta vulgaris L.) by-products extract: bioactive compounds and simulated gastrointestinal profile’, Food Bioprod. Proces., vol. 133, May 2022, pp. 77–86
Auteur: Arend, Giordana D.
Almeida, Édipo S.
Byruchko, Rafaella T.
GaicoskiPinto, Maria E.
da Cruz, Ariane B.
Verruck, Silvani
Di Luccio, Marco
Prudêncio, Elane Schwinden
Rezzadori, Katia
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's 297
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers (IChemE)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland