Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Application of protein fractions from selenized sprouted chickpeas as emulsifying agents and evaluation of their antioxidant properties
 
 
Titel: Application of protein fractions from selenized sprouted chickpeas as emulsifying agents and evaluation of their antioxidant properties
Auteur: Hernández-Grijalva, Mónica I.
Serrano-Sandoval, Sayra N.
Gutiérrez-Uribe, Janet A.
Serna-Saldivar, Sergio O.
Milán-Carrillo, Jorge
Antunes-Ricardo, Marilena
Villela-Castrejón, Javier
Guardado-Félix, Daniela
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's 59-66
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 25 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland