Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Upgrading pasta wastes through lactic acid fermentations
 
 
Titel: Upgrading pasta wastes through lactic acid fermentations
Auteur: López-Gómez, José Pablo
Unger, Peter
Schneider, Roland
Pierrard, Marie-Aline
Venus, Joachim
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's 135-142
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland