Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and functional characterisation of a food ingredient based on okara containing probiotics
 
 
Titel: Physicochemical and functional characterisation of a food ingredient based on okara containing probiotics
Auteur: Castellanos Fuentes, Adriana P.
Bengoa, A.
Gagliarini, N.
Abraham, A.
de Escalada Pla, Marina F.
Flores, Silvia K.
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's 74-86
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland