Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Interactions of casein and carrageenan with whey during pasteurization and their effects on protein deposition
 
 
Titel: Interactions of casein and carrageenan with whey during pasteurization and their effects on protein deposition
Auteur: Huang, Jen-Yi
Jones, Owen G.
Zhang, Bruce Yizhe
Verschenen in: Food and bioproducts processing
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's 1-10
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Institution of Chemical Engineers
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland